En badtunna är det perfekta sättet att lyxa till din vardag. Alla mår vi bättre av ett varmt och avslappnande bad utomhus, speciellt på vintern eller tillsammans med vänner. Trots att en badtunna är lättskött och lättillgänglig, så finns det ändå ett par saker du bör ta reda på innan du skaffar en. Här hittar du därför en liten lista på vad du ska tänka på innan du köper din badtunna.

Vad krävs det för energi och installation?

Innan du köper din badtunna kan det vara bra att först ta reda på vilken energiförbrukning den har, och vad som krävs för att installera den. Allra viktigast är det dock att installationen alltid ska göras av en behörig elektriker.

Var ska den stå?

Har du tillräckligt med plats och rätt underlag för din badtunna? Om du inte har en plan, hård, och stabil grund som klarar av badtunnans vikt, så behöver du bygga en sådan innan du köper ditt bad. Denna yta kan vara någon typ av trädäck eller marksten, eller på singelbädd med markisoleringsskiva.

Hur ska du sköta den?

Det kan även vara viktigt att i förväg ta reda på hur du ska underhålla din badtunna. Då kan du nämligen få en uppfattning om hur mycket tid och resurser du kan komma att behöva lägga på din badtunna.

Hitta en professionell poolleverantör

Det viktigaste att tänka på vid ditt köp av badtunna, är att du köper den av en professionell och väletablerad poolleverantör. Vi på Miamipool är Sveriges ledande leverantör av spabad och pooler, och det är hos oss du får högsta kvalitet på både service och produkter. Vi hjälper dig med allt från rådgivning till installation av din badtunna.

På vår hemsida hittar du hela vårt breda sortiment badtunnor samt all tänkbar information gällande hur du använder och underhåller din badtunna på bästa möjliga sätt.