Adria Sonic är en serie husbilar som passar perfekt för campare som vill känna sig fria. Det bästa med Adria Sonic är variationen och möjligheten för kunder att välja den modell som är skräddarsydd efter specifika behov och önskemål.

Egentligen finns det ingen husbilssäsong längre. Den skandinaviska vintern kan vara svår att förutspå och ibland är vägarna förrädiska. Detta brukade skapa oro bland campare som inte gärna ville köra husbil i underkylt regn eller snöstorm. Det innebar att husbilen ställdes bort för vintern.

Men i takt med att husbilarnas säkerhet på vägen förbättras ökar också möjligheterna att tillsammans med familjen ge sig ut på vägarna även under vinterhalvåret. Det blir förstås en annorlunda camping än under sommaren, men om du exempelvis är skidåkare finns det knappast något bättre än att på vintervägarna börja rulla mot sin destination i ett säkert och tryggt färdmedel.

För dig som vill vara dig själv på vägen

Adria Sonic är just ett sådant färdmedel. Med Sonic-serien har du frihet att vara dig själv på vägen, oavsett årstid. En stor fördel med Sonic är möjligheten för konsumenten att anpassa bilens planlösning och utrustningsnivåer helt efter eget behov. Är det utrymme du vill åt? Eller är det lyx och komfort? Oavsett vilket spår du väljer finns en husbil från Adria som är perfekt för just dig.

Adria Sonic är en serie husbilar som andas kvalité och komfort och som du samtidigt kan känna dig trygg i.