Det finns mycket att tänka på när man flyttar, och det är lätt att bli lite överväldigad av allt som ska göras. Om du låter en städfirma sköta din flyttstädning, slipper du åtminstone det momentet, och kan koncentrera dig på annat. Att flytta är ju oftast i grunden kul, det är ju ett nytt kapitel i livet som påbörjas.

Det finns en del avgörande punkter som är viktiga att tänka på när du anlitar ett företag för flyttstädning, eftersom det är ett betydligt större städprojekt än en vanlig städning, där man oftast endast städar fria ytor. Det är därför inte ett drag av lathet att låta bli, utan snarare sund självbevarelsedrift.

Fokusera på det roliga istället

Det roliga med att flytta är ju egentligen din nya bostad. Om du anlitar en flyttfirma kan du lägga allt fokus där. Det är mycket in med det nya och ut med det gamla när det gäller en flytt, det förstnämnda är ett betydligt roligare fokus, helt klart.

Om du anlitar en flyttfirma kan du dessutom vara säker på att städningen utförs av proffs. Yrkespersoner inom städning har full koll på alla moment som ska utföras, och hur, och har tillgång till rätt städmaterial och utrustning.

Ett bra tips är att ta in offerter från flera olika företag för att ta reda på deras prisbild, samt vilka moment som ingår i priset. Det kan därför vara bra med lite framförhållning, och vara ute i god tid med flyttplanerandet.

Är du i behov av en flyttfirma i Huddinge? Kolla in Dolores Service för prisvärd flyttstädning och flytthjälp i Huddinge. Glöm inte heller av att du kan få RUT-avdrag när du använder dig av den här typen av tjänster.