Är det dags att greppa tag i golfklubborna igen? Har det tagit längre tid än önskat sedan sista rundan? Frukta inte! Att förnya medlemskapet har aldrig varit enklare. Den nya golfsäsongen – med allt underbart det innebär –  är bara några klick bort!

Golf är en av våra mest populära sporter. Det är inte bara själva utövandet – svingen, träffen, bedömningen, besluten, driven och mycket mer – som charmar. Det är lika mycket sällskapet, miljön, och gemenskapen som spelar roll, inte minst för spelare som inte siktar på att bli proffs.

Samtidigt är golf en sport som kräver mycket av spelarna. En 18-hålsrunda brukar ta minst fyra timmar och eftersom de flesta golfbanor ligger utanför centrum får man räkna in en till timma för transport till och från banan. Inte alla har tid eller energin som krävs och inte sällan tar spelare långa uppehåll, kanske till barnen har flyttat ut eller allt har lugnat ned sig på jobbet. Om det hinner gå några år mellan rundorna brukar medlemskapet gå ut vilket innebär att det inte längre är tillåtet att spela på banan.

Träna golf genom att förnya medlemskap

Men de som tror att detta är ett stort problem tror fel. För i de allra flesta klubbarna är det väldigt enkelt att förnya medlemskap. Det brukar endast krävas en överföring av rätt summa och ett intyg om att ditt gröna kort fortfarande gäller. Efter det är det fritt fram att gå ut på banan och hitta träffen igen!