Har du tankar på att genomgå en skönhetsoperation? Skönhetsoperationer har blivit allt vanligare det senaste decenniet och det finns betydligt mer kunskap idag, vilket bara är positivt för konsumenter. Men det finns fler sätt att korrigera utseendet på idag än att genomgå operation.

Även om skönhetsoperationer idag är lättillgängliga med tanke på marknadspriserna och utbredningen av kliniker finns det flera sätt att korrigera sitt utseende på. När det kommer till att vilja göra om näsa, panna, läppar, haka och kinder, eller andra delar av ansiktet samt händer, är det mest effektiva tillvägagångssättet att injicera fillers. Även om man är säker på sitt val av skönhetsoperation är det ändå bra att testa hur det kan komma att se ut för att veta om man gör helt rätt val. Fillers är då en bra metod för en första korrigering.

Vad är fillers?

Fillers är en typ en hyaluronsyra, ett kroppsidentiskt icke-animaliskt socker som vi har naturligt i kroppens hud men som minskar med åren, och som kan fylla ut områden i ansikte och händer för att korrigera partier och skapar långtidsverkande men icke-permanenta resultat. Fillers bidrar dessutom till förbättring av hudens struktur och elasticitet. Idag erbjuds pålitliga icke-animaliska fillers från välkända märken som Restylane, Juvéderm, Teosyal och Stylage som alla består av hyaluronsyran. Produkterna är högkvalitativa produkter och utförs av certifierade kliniker så att kunder ska känna sig trygga med de resultat de eftersöker.

Funderar du på ansiktslyft, skönhetsingrepp av läppar eller korrigering av andra delar av ansiktet såsom kinder, näsa, panna eller haka? Prata med en klinik med mångårig erfarenhet inom kirurgiska ingrepp, och som har certifikat inom estetiska injektioner. Via konsultation kan du få de bästa rekommendationerna utifrån dina önskemål, behov och individuella utgångspunkt. Hitta din certifierade klinik för estetisk injicering – och upplev mjuka, fina och hållbara resultat med fillers.